Cruiser World
Nederlands English French
 

Disclaimer

L&L Land Cruisers tracht de verstrekte informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Tevens kan L&L Land Cruisers de inhoud van de website op elk moment veranderen, zonder dat te hoeven aankondigen.

 

L&L Land Cruisers is niet aansprakelijk voor eventuele schade of nadelen ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde informatie, noch voor schade of nadelige gevolgen die voortkomen uit verandering van de inhoud van de website.

 

Deze website kan teksten, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie is enkel toegestaan na onze uitdrukkelijke toestemming.

 

Wanneer deze website links naar andere websites bevat, is L&L Land Cruisers niet verantwoordelijk voor de inhoud van de betreffende websites. L&L Land Cruisers heeft over deze betreffende websites namelijk geen zeggenschap.

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Design by:
0